Daisy Drage del 1

På den anden side af Jorden, helt over i Kina, bor en drage, hun hedder Daisy.

Daisy Drage er hvad man kalder en vogter drage. Hun passer på familien Shen, både de levende og de døde.

Det lyder måske mærkeligt, men Daisy Drage kan se og tale med alle de døde mellemmer af familien Shen.

Daisy Drage

Daisy Drage er et meget vigtigt medlem af familien, men der er et lille problem. Daisy Drage er meget lille, hun bliver tit forvekslet med et firben. Samtidig er Daisy Drage en meget stolt drage, og hun bliver meget sur, når der er nogen der kalder hende for et firben eller griner af hende.

En dag kom der en mand der skulle besøge Far Shen. Far Shen tog ham med ud i templet, hvor Shen forfædrene og Daisy Drage bor. Det er en meget stor ære at komme med ud i templet og enhver der er så heldig at blive inviteret, forventes at opføre sig ordentligt.  Manden havde da også planer om at vise respekt og overholde alle reglerne, men da han så Daisy Drage kunne han ikke lagde være med at grine.

Manden der havde et flot cykelstyrs overskæg, som han var meget stolt af, fik et chok da Dasiy Drage spyede ild mod hans hoved og der gik ild i den venstre side af overskægget. Han måtte løbe ud og stikke hoved ned i en tønde med vand for at slukke ilden. Kold, våd og med et halv cykelstyrs overskæg måtte han tage hjem igen. Far Shen ville ikke se ham mere. Der er ingen der skal grine af familien Shens vogter drage.

Skriv en kommentar