Dennis Dinosaurus del 1

For mange år siden levede der en dinosaurus unge, han hed Dennis. En dag, hvor Dennis Dinosaurus var ude for at lege, blev himlen mørk og der faldt noget mærkeligt gråhvidt ned fra himmelen.

Dennis Dinosaurus

Så blev alt sort, og Dennis Dinosaurus huskede ikke mere, før mange år senere da han vågende op og så ind i et par blå øjne. Faktisk havde Dennis Dinosaurus aldrig set blå øjne før, og dyret der kiggede på ham, havde han heller ikke set før.

Det var et dyr der gik på 2 ben og han var meget lille og rund. Han lavede også en masse lyde som Dennis Dinosaurus ikke før havde hørt. Men Dennis Dinosaurus var bange og sulten, og dyret der havde fundet ham virkede venlig.

Hvad Dennis Dinosaurus ikke viste var, at han havde sovet i over 200 millioner år. Han havde være frosset ind i isen, og nu var han blevet fundet af et menneske. Det var et meget specielt menneske, det var selveste julemanden, der havde fundet Dennis Dinosaurus.

Dennis Dinosaurus og julemanden blev hurtig meget gode venner og da Dennis Dinosaurus var den eneste levende dinosaurus tilbage på Jorden, flyttede han ind hos julemanden og hans kone.

Nisserne boede der også, og Dennis Dinosaurus brugte meget tid på at udtænke nye måder af drille dem på. For hvem skal ellers drille drillenisserne?

Skriv en kommentar