Heidi Haj del 1

I Stillehavet ligger øgruppen Hawaii. Hawaii er den største ø og her bor en masse mennesker. De lever det meste af deres liv ude i naturen. Det er næste altid dejligt vejr på Hawaii, der er flere bjerge hvor man kan gå tur, og der er også vulkaner man kan klatre op på, men dejligst af alt, er der smukke hvide sandstrande.

Der er rigtig mange, der tager til øerne for at surfe. Det er den sport hvor man står på en slags bræt ude på vandet og ridder på bølgerne. Der ser altid utrolig sjovt ud.

Ude i vandet er der også en masse fisk. Der er små fisk, store fisk, stribede fisk og endda fisk der er så farvestrålende at man næsten ikke kan tro det. Sammen med disse fisk lever en meget speciel haj, hun hedder Heidi.

Heidi Haj

Mennesker er næsten altid bange for hajer, og de ville også være bange for Heidi Haj, hvis de var så heldige at se hende. Heidi Haj er en af de største hajer du kan forestille dig. Hun har en masse meget skarpe tænder og så lugter hun ikke særlig godt. Hun er også meget gammel.

Heidi Haj har levet et meget langt liv.Hun har oplevet de mest utroligste ting, men der er noget der som gør hende meget speciel. Hun spiser ikke fisk. Det har hun faktisk aldrig gjort. Hun kunne heller ikke finde på at gøre et menneske noget, men det er der ingen der tror på. Faktisk er der en dusør på en million kroner for at fange hende, død eller levende.

Følg Heidi Hajs forsøg på at undslippe de slemme mennesker, som gerne vil have dusøren og hør nogle af hendes mange historier, fra hendes fantastisk liv, her på siden.

Skriv en kommentar